Shoot - Part 5

Tidigare...
I hopp om att Mike inte var inne i tältet öppnade jag det och stack in huvudet. 
Fan, han var där.
Och Chad.
Jag svalde och gick in. Chad kollade på mig med en blick jag inte kunde tolka. Förvirring? Avund? Undran? Glädje? Ilska? Jag har verkligen ingen aning.
- So... Are you a couple? frågade Chad. Fan, han var bara tvungen att fråga, eller hur? Jag kollade på Mike som bara ryckte på axlarna.
- Yeah, sa jag utan att riktigt tänka mig för. Yeah, we are.

- So... Are you a couple? frågade Chad och kollade undrande mellan oss. Jag kollade på Rose och ryckte på axlarna. Var vi ett par, eller var det bara en kyss och inget mer? 
- Yeah. Yeah, we are, sa Rose snabbt. Woah, är vi ihop? På något konstigt sätt så värmde det inom mig när hon sa så. Det kändes liksom rätt att hon sa det. Jag och Rose är inte bara vänner längre. Vi är tillsammans. Vi är vi.
- Prove it, sa Chad hårt och stelt. Jag kollade på Rose och höjde ögonbrynen. 
- What do you mean by prove it? frågade Rose.
- Kiss him.
Rose gick fram till mig och satte sig i min famn. Hennes kropp var varm och fuktig. Sakta förde hon sina läppar mot mina och placerade en liten kyss på dem. Jag kysste genast tillbaka och gjorde ett litet spår av kyssar upp till hennes öra. Hon grep tag i mitt hår och gav ifrån sig ett knappt hörbart stön. Lätt och mjukt så gjorde jag ett nytt spår av kyssar ner till hennes nyckelben där jag gav henne ett lätt märke. Hon pekade upp mitt huvud och kysste mig intensivt.
- Okay, okay! I get it, you're a couple! Please don't have some weird sex scene here now! skrek Chad och täckte för ögonen med händerna. Just det, jag hade helt glömt att Chad var här. Jag kände att en lätt röd färg prydde mina kinder och jag kollade ner i mitt knä. 
  Chad lämnade tältet och jag var ensam med Rose. 
- So.. We are a couple? frågade jag. 
- Well... At least we could give it a shot, sa hon och kollade upp på mig. Hon satt fortfarande i mitt knä, vilket var rätt så konstigt, men det kändes ändå så rätt. 
  Hon reste sig upp och plockade upp en bikini från hennes väska. 
- Well turn around, you perv! sa hon med ett fniss. Jag skrattade smått och vände mig om och lät henne byta om. Ta inte detta som om att jag är pervers och äcklig, men jag hade verkligen lust att vända mig om och kolla på hennes vackra kropp. Men det gjorde jag såklart inte.
 
  Vi gick upp i skogen och mot lagunen som Rose hade varit vid tidigare. Det var verkligen vackert här. Precis som om att det hade kunnat varit tagit direkt ur en film.
Rose sprang upp bakom mig och hoppade upp på min rygg. 
- Go, go, go! skrek hon och skrattade högt. Jag tjöt till och började springa med henne på ryggen. Chad och Quinn kom upp bredvid oss. Även Quinn var på Chad's rygg och de sprang jämsesidigt med oss.
- Last one there gets to carry everything home! skrek Chad och började springa.
- Wait! You cheated! ropade jag efter dem samtidigtsom jag sprang för fulla livet. De fuskade ju faktiskt... De började innan oss...
- Faster, Mike! Faster! ropade Rose och smackade till mig på röven. Jag flinade för mig själv och sprang fortare.
När vi kom fram var det redan för sent. Chad och Quinn var redan där och gjorde någon konstig segerdans. 
- We are the champions, my friend! And we'll keep on fighting to the end! And I don't know the rest of the song... sjöng Quinn och Chad bara gapskrattade. Rose hoppade av min rygg och sprang fram till de andra. Hope var redan här innan oss och hon satt vid kanten och stirrade ut på ingenting. Jag skulle just till att gå fram till henne och fråga hur det var med henne när Quinn hoppade upp framför mig.
- So.... I heard the news! sa hon och fnissade som en liten tjej.
- What news? frågade jag och rynkade på ögonbrynet.
- About you and Rose, duh! Chad told me. 
- Oh... Okay...
- So when did you two start liking each other?
- Well, uhm... I th-
Jag blev avbruten av Rose som kom och drog i min arm. Hon drog mig mot kanten och stannade upp. Hon gick upp mot mig och kollade in i mina ögon med ett lekfullt leende. Hennes läppar var farligt nära mina och hennes näsa snuddade vid mina. Jag lutade mig närmare henne och stängde ögonen. Just som jag skulle till att kyssa henne kände jag hur jag lättade från marken. Jag spärrade upp ögonen precis som jag föll rakt ner i vattnet. 
- You little-. UGH! It's war.... ropade jag upp till Rose som bara stod och skrattade. Den lilla saken... Jag som trodde att vi skulle kyssas... I stället så knuffar hon ner mig!
 

Jag är verkligen jätteledsen att jag inte har uppdaterat på superlänge! Men jag har haft många prov som jag har pluggat till, + att jag har varit sjuk.
Men i alla fall, här har vi det. Hoppas ni gillar det! Inte blev det så långt... Men men!
Jag har inte läst igenom stavfel, grammatikfel eller fel ihopsatta meningar än. Bild kommer senare.
10+ kommentarer till nästa :)
 
Och om ni vill får ni jättegärna sprida min fanfic så att jag får mer läsare igen.
Under gången av 'Why Me' hade jag rubnt 180-200 läsare, nu har jag ca. 40 trogna läsare som är inne varje dag, så det skulle vara guld värt om ni spridde.
 
Jag älskar er som läser, okok?! Xx.
 











RSS 2.0